Raiffeisen banka najbolja u Srbiji

Bez autora
Apr 09 2014

Raiffeisen banka a.d. Beograd dobitnik je nagrade „Najbolja banka u Srbiji“ za 2013. godinu, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin „Global Finance“ u okviru svog godišnjeg izbora za „Najbolje svetske banke na razvijenim i tržištima u razvoju“. Ova nagrada renomiranog časopisa predstavlja potvrdu ispravnosti naše strategije u ekonomski izazovnom okruženju. Mi smo banka koju bira više od pola miliona građana, domaćih i stranih investitora i multinacionalnih korporacija u Srbiji, što je najbolji dokaz da smo prihvaćeni kao odgovoran i profesionalan partner, izjavio je Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke a.d. Beograd.

Raiffeisen banka najbolja u SrbijiRaiffeisen banka a.d. Beograd dobitnik je nagrade „Najbolja banka u Srbiji“ za 2013. godinu, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin „Global Finance“ u okviru svog godišnjeg izbora za „Najbolje svetske banke na razvijenim i tržištima u razvoju“.

Ova nagrada renomiranog časopisa predstavlja potvrdu ispravnosti naše strategije u ekonomski izazovnom okruženju. Mi smo banka koju bira više od pola miliona građana, domaćih i stranih investitora i multinacionalnih korporacija u Srbiji, što je najbolji dokaz da smo prihvaćeni kao odgovoran i profesionalan partner, izjavio je Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke a.d. Beograd.

Istovremeno, nagradu istog časopisa u kategoriji „Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi“ dobila je Raiffeisen Bank International (RBI), i to osmu godinu zaredom, kao i još tri banke, članice Raiffeisen grupacije.

Pri donošenju odluke, stručni žiri koji su, pored urednika magazina „Global Finance“, činili i renomirani analitičari, bankarski konsultanti i rukovodioci kompanija, kao kriterijume odlučivanja uključio je: rast aktive, profitabilnost, kvalitet usluge, konkurentnost i inovativnost proizvoda. Po prvi put, sprovedena je i anketa među čitaocima ovog magazina koje prvenstveno čini menadžment velikih korporacija, a sa ciljem da se poveća tačnost i pouzdanost rezultata.

Za odlične rezultate ostvarene u 2013. godini, pored ove nagrade, Raiffeisen banka je nagrađena i priznanjem „Banka godine u Srbiji“, koje joj je dodelio poznati finansijski časopis „The Banker“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik