Sarajevo business forum 2014

Bez autora
May 14 2014

Sarajevo business forum 2014 biće organizovan 14. i 15. maja 2014. godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.Ovu investicionu konferenciju, koja se tokom prethodne četiri godine održavanja etablirala kao jedan od najznačajnijih poslovnih događaja u regionu, organizuje Bosna Bank International u saradnji sa većinskom vlasnikom, Islamskom bankom za razvoj. Organizatori najavljuju da će konferencija obuhvatiti pored zemlje domaćina i Crnu Goru, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Makedoniju i očekuje se dolazak velikog broja investitora iz 30 zemalja svijeta.

Sarajevo business forum 2014Sarajevo business forum 2014 biće organizovan 14. i 15. maja 2014. godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Ovu investicionu konferenciju, koja se tokom prethodne četiri godine održavanja etablirala kao jedan od najznačajnijih poslovnih događaja u regionu, organizuje Bosna Bank International u saradnji sa većinskom vlasnikom, Islamskom bankom za razvoj.

Organizatori najavljuju da će konferencija obuhvatiti pored zemlje domaćina i Crnu Goru, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Makedoniju i očekuje se dolazak velikog broja investitora iz 30 zemalja svijeta.

Teme Sarajevskog business foruma biće mogućnosti ulaganja u projekte i regionalne inicijative jugoistočne Evrope. U fokusu će biti oblasti: energetika, poljoprivreda, infrastruktura, turizam i nekretnine.

Projekti iz navedenih oblasti biće predstavljeni tokom panela foruma, biće urađena i Knjiga projekata, te objavljeni na sajtu www.sarajevobusinessforum.com, tako da će investitorima i učesnicima konferencije biti omogućeno da već prilikom registracije zakažu bilateralne razgovore sa vlasnicima projekata, kao i tokom konferencije.

Krajnji rok za registraciju učešća na forumu je 30. april 2014. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik