Za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu 80 miliona dolara

Bez autora
Apr 23 2014

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je da je upućen zahtjev Vijeću ministara BiH da se uđe u kreditni aranžman "Koreja četiri" za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu u iznosu od oko 80.000.000 dolara. Bogdanić je izjavio da je Ministarstvo dobilo pozitivan odgovor od Vlade Južne Koreje u vezi sa kandidovanim projektom izgradnje bolnica. Vlada Republike Srpske je na prijedlog resornog ministarstva uputila dopis Savjetu ministara BiH da se uđe u kreditni aranžman "Koreja četiri", čija sredstva bi se namijenila za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu, rekao je Bogdanić u Doboju.

Za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu 80 miliona dolaraMinistar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je Srni da je upućen zahtjev Vijeću ministara BiH da se uđe u kreditni aranžman "Koreja četiri" za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu u iznosu od oko 80.000.000 dolara...

Bogdanić je izjavio da je Ministarstvo dobilo pozitivan odgovor od Vlade Južne Koreje u vezi sa kandidovanim projektom izgradnje bolnica.

- Vlada Republike Srpske je na prijedlog resornog ministarstva uputila dopis Savjetu ministara BiH da se uđe u kreditni aranžman "Koreja četiri", čija sredstva bi se namijenila za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu - rekao je Bogdanić u Doboju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik