ME: Do Dizeldorfa za 219 eura

Bez autora
Apr 23 2014

Nacionalna avio kompanija Montenegro erlajns uvela je letove ka Dizeldorfu jednom nedjeljno, a najjeftinija karta je 219 eura. Avioni ME letjeće ka Dizeldorfu subotom. Od 10. juna 2014. Montenegro erlajns će ka ovoj destinaciji uvesti i drugi let, utorkom. Najniža cijena karte je već od 219 eura sa svim pripadajućim taksama. Prve letove ka ovoj destinaciji obilježili su pokon paketi za sve putnike. Tako su putnici prvog leta nacionalne avio kompanije na liniji Podgorica-Dizeldorf- Podgorica 19. aprila dobili poklon sa kompletom razglednica/reprodukcija naslovnih strana svjetske štampe sa temom Crne Gore s početka 20 vijeka, info brošure o Crnoj Gori, kao i multimedijalni disk Sergeja Ćetkovića, našeg predstavnika na pjesmi Evrovizije u Danskoj, saopšteno je iz ME.

ME: Do Dizeldorfa za 219 euraNacionalna avio kompanija Montenegro erlajns uvela je letove ka Dizeldorfu jednom nedjeljno, a najjeftinija karta je 219 eura. Avioni ME letjeće ka Dizeldorfu subotom.

Od 10. juna 2014. Montenegro erlajns će ka ovoj destinaciji uvesti i drugi let, utorkom. Najniža cijena karte je već od 219 eura sa svim pripadajućim taksama.

"Prve letove ka ovoj destinaciji obilježili su pokon paketi za sve putnike. Tako su putnici prvog leta nacionalne avio kompanije na liniji Podgorica-Dizeldorf- Podgorica 19. aprila dobili poklon sa kompletom razglednica/reprodukcija naslovnih strana svjetske štampe sa temom Crne Gore s početka 20 vijeka, info brošure o Crnoj Gori, kao i multimedijalni disk Sergeja Ćetkovića, našeg predstavnika na pjesmi Evrovizije u Danskoj", saopšteno je iz ME.

Prvi let za London ove ljetnje sezone biće 30. aprila, a ka ovoj destinaciji nacionalni avio prevoznik letjeće tri puta nedjeljno i to srijedom, petkom i nedjeljom iz Tivta.

"Prvi let za Kopenhagen startuje 17. maja, a saobraćaj će se obavljati dva puta nedjeljno, srijedom i subotom. Svim putnicima na prvim letovima ka ovim destinacijama će biti podijeljeni pokloni istog ili sličnog sadržaja", navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik