Saradnja Violete i Mercatora BH

Bez autora
Apr 24 2014

Predstavnici rukovodstva Mercator BH, tokom obilaska proizvodnih pogona Violete u Grudama, upoznali sa procesom proizvodnje i razvojnim planovima kompanije. Zadovoljstvo je dugogodišnjim poslovnim partnerima predstaviti dostignuća u proizvodnji na koja smo ponosni, posebno imajući u vidu činjenicu da su naši prvi proizvodi odmah našli mjesto na policama trgovina Mercatora u BiH, od 2002. godine kada smo lansirali naš brend, izjavio je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave Violeta. Rasli smo zajedno i u dobrom partnerskom maniru pratili jedni druge. Drago nam je da se možemo uključiti u projekat 100 % domaće. Uvijek se rado sjetimo projekta „Kupujmo domaće“ od prije više od 10 godina, koji je značajno doprinjeo da Violeta danas bude to što jest. Violeta je primjer da se neprestanim ulaganjem u znanje, te stalnim inovacijama i u BIH može napraviti respektabilan brand koji igra ozbiljnu ulogu u regiji, riječi su Ćorluke.

Saradnja Violete i Mercatora BHPredstavnici rukovodstva Mercator BH, tokom obilaska proizvodnih pogona Violete u Grudama, upoznali sa procesom proizvodnje i razvojnim planovima kompanije...

- Zadovoljstvo je dugogodišnjim poslovnim partnerima predstaviti dostignuća u proizvodnji na koja smo ponosni, posebno imajući u vidu činjenicu da su naši prvi proizvodi odmah našli mjesto na policama trgovina Mercatora u BiH, od 2002. godine kada smo lansirali naš brend - izjavio je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave Violeta.

Rasli smo zajedno i u dobrom partnerskom maniru pratili jedni druge. Drago nam je da se možemo uključiti u projekat 100 % domaće. Uvijek se rado sjetimo projekta „Kupujmo domaće“ od prije više od 10 godina, koji je značajno doprinjeo da Violeta danas bude to što jest. 

Violeta je primjer da se neprestanim ulaganjem u znanje, te stalnim inovacijama i u BIH može napraviti respektabilan brand koji igra ozbiljnu ulogu u regiji, riječi su Ćorluke.

- Uspješna saradnja kompanije Violeta i Mercatora BH traje od pojavljivanja prvih Violetinih proizvoda na našem tržištu. Danas smo vidjeli zašto je Violeta u tako kratkom vremenu postala regionalni lider u proizvodnji kvalitetnih higijenskih proizvoda bez kojih se gotovo i ne mogu zamislite police u našim trgovinama. Zajednička suradnja u projektu 100% domaće pokazuje svjesnost obje kompanije  da je jačanje bosanskohercegovačke  privrede jedan od ključnih koraka za bolju budućnost ove zemlje. Naša saradnja će se svakako nastaviti i razvijati u željenim pravcima.

Koristim priliku da čestitam na još jednom u nizu osvojenih priznanja-Zlatne polakete na 17. Međunarodnog sajma gospodarstva "Mostar 2014" - kazao je Neven Hadžisulejmanović, direktor društva Mercator BH.

U svim trgovinama Mercatora i DP marketa, od 16. aprila u toku je akcija Violeta-100% domaće.

Projekat predstavlja nadogradnju i nastavak veoma uspješne suradnje Violeta Mercatora, te je rezultat nastojanja i želje da se obezbijede i plasiraju kvalitetni domaći proizvodi kupcima ovog trgovačkog lanca.

Posebna pažnja je posvećena kritičnim elementima poput ponude i dostupnosti proizvoda na akciji u svim trgovinama Mercatora i DP marketa i nivou cijena za ovu akciju. Mercator BIH je uz podršku svog dobavljača na određeni broj proizvoda iz asortimana Violeta osigurao vrlo privlačne cijene za svoje kupce u razdoblju dok traje akcija 100% domaće. 

Uz popuste na proizvode iz asortimana Violeta tokom trajanja akcije, Mercator BH je na svojoj Facebook stranici organizirao nagradnu igru „Pokaži kreativnost i osvoji tablet! Najluđe kreacije sa Violeta toalet papirom ili papirnim ubrusima“ od 25.04.- 6.05.2014 godine i svi sadašnji i budući članovi stranice imaju šansu da osvoje jednu od 10 vrijednih nagrada, gdje prva tri pobjednika osvajaju po tablet, a ostalih sedam vrijedne Violeta poklon pakete.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik