Viaduktu posao od 43,7 milijuna kuna

Bez autora
Apr 24 2014

Zajednica ponuđača koju čine Viadukt i Zagorje gradnja pobijedila je na javnom natječaju Hrvatskih autocesta za gradnju spojne ceste Zabok – Krapina. Ponuda Viadukta i Zagorje gradnje za gradnju te prometnice u vrijednosti od 43,696.781 kunu bez PDV-a odabrana je kao najpovoljnija. Rok izvršenja radova iznosi 24 mjeseca. Spojna cesta Zabok – Krapina važna je za taj kraj jer će njenom izgradnjom tamošnji stanovnici dobiti alternativnu prometnicu autocesti Zagreb – Macelj kojom se od njene gradnje jedino mogu koristiti na tom dijelu. Zbog toga lokalno stanovništvo sad plaća povlaštenu cijenu cestarine od Zaboka do Krapine. Ukupna dužina te spojne ceste koju će graditi Viadukt i Zagorje gradnja je 13,5 kilometara.

Viaduktu posao od 43,7 milijuna kunaZajednica ponuđača koju čine Viadukt i Zagorje gradnja pobijedila je na javnom natječaju Hrvatskih autocesta za gradnju spojne ceste Zabok – Krapina.

Ponuda Viadukta i Zagorje gradnje za gradnju te prometnice u vrijednosti od 43,696.781 kunu bez PDV-a odabrana je kao najpovoljnija. Rok izvršenja radova iznosi 24 mjeseca.

Spojna cesta Zabok – Krapina važna je za taj kraj jer će njenom izgradnjom tamošnji stanovnici dobiti alternativnu prometnicu autocesti Zagreb – Macelj kojom se od njene gradnje jedino mogu koristiti na tom dijelu.

Zbog toga lokalno stanovništvo sad plaća povlaštenu cijenu cestarine od Zaboka do Krapine. Ukupna dužina te spojne ceste koju će graditi Viadukt i Zagorje gradnja je 13,5 kilometara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik