Unapređenje saradnje Srbije i Indije

Bez autora
Jun 12 2014

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički i ambasador Indije u Srbiji Narinder Čohan ocenile su danas da su odnosi dveju zemalja dobri, ali da ima prostora za unapređenje saradnje na polju investicija. Udovički je tokom razgovora izrazila zahvalnost ambasadoru Indije na predanosti ujedinjavanja dvaju naroda i njihovih kultura. Čohan je ponudila pomoć Indije kroz razne projekte ITEC programa (The Indian Technical and Economic Cooperation), koji postoji već 50 godina, a proširio se na Srbiju od 2008. godine. Projekti imaju za cilj da kroz kurseve pomognu državnim službenicima, studentima i civilnom društvu da razviju neophodne sposobnosti za efikasnije ispunjavanje svojih poslovnih obaveza, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade.

Unapređenje saradnje Srbije i IndijePotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički i ambasador Indije u Srbiji Narinder Čohan ocenile su danas da su odnosi dveju zemalja dobri, ali da ima prostora za unapređenje saradnje na polju investicija.

Udovički je tokom razgovora izrazila zahvalnost ambasadoru Indije na predanosti ujedinjavanja dvaju naroda i njihovih kultura.

Čohan je ponudila pomoć Indije kroz razne projekte ITEC programa (The Indian Technical and Economic Cooperation), koji postoji već 50 godina, a proširio se na Srbiju od 2008. godine.

Projekti imaju za cilj da kroz kurseve pomognu državnim službenicima, studentima i civilnom društvu da razviju neophodne sposobnosti za efikasnije ispunjavanje svojih poslovnih obaveza, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik