Genera kreće u osvajanje tržišta EU

Bez autora
Jul 22 2014

Genera je predala svoj prvi EU dosje u registracijski postupak u 13 europskih agencija za lijekove, a u godinu dana u postupak će biti predano još pet dosjea iz segmenta peradarskih cjepiva. Kao referentna država koja će ocjenjivati prvi Generin EU registracijski dosje izabrana je Velika Britanija, a cjelokupni postupak vodit će britansko nadležno tijelo Veterinary Medicines Directorate (VMD). Inače, Genera grupa u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit 3,1 milijun kuna, što je 1,4 milijuna više nego lani. U prvom polugodištu grupa je uvećala prodaju za 12%, na 103,7 milijuna kuna. Na domaćem tržištu pritom je ostvareno 51,7 milijuna kuna prihoda od prodaje, što je porast od 15%.

Genera kreće u osvajanje tržišta EUGenera je predala svoj prvi EU dosje u registracijski postupak u 13 europskih agencija za lijekove, a u godinu dana u postupak će biti predano još pet dosjea iz segmenta peradarskih cjepiva.

Kao referentna država koja će ocjenjivati prvi Generin EU registracijski dosje izabrana je Velika Britanija, a cjelokupni postupak vodit će britansko nadležno tijelo Veterinary Medicines Directorate (VMD).

Inače, Genera grupa u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila neto dobit 3,1 milijun kuna, što je 1,4 milijuna više nego lani. U prvom polugodištu grupa je uvećala prodaju za 12%, na 103,7 milijuna kuna. Na domaćem tržištu pritom je ostvareno 51,7 milijuna kuna prihoda od prodaje, što je porast od 15%.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik