Puštanje u rad automatskog uređaja za regulisanje saobraćaja

Bez autora
Jul 23 2014

Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine (ŽFBiH) sutra će u 11.00 sati pustiti u rad automatski uređaj za regulisanje saobraćaja sa svjetlosno-zvučnom signalizacijom i polubranicima na putnom prelazu "Bačevići", na željezničkoj pruzi Sarajevo-Čapljina-državna granica (Metković-HŽ).Na prijelazu u nivou ukrštava se željeznička pruga i lokalna cesta prema istoimenom naselju Bačevići, koja pripada općini Mostar. Učesnici u saobraćaju dužni su poštovati postavljenu cestovnu i željezničku signalizaciju na mjestu ukrštenja u nivou željezničke pruge i ceste, saopćila je Služba za odnose s javnošću Željeznica FBiH.

Puštanje u rad automatskog uređaja za regulisanje saobraćajaŽeljeznice Federacije Bosne i Hercegovine (ŽFBiH) sutra će u 11.00 sati pustiti u rad automatski uređaj za regulisanje saobraćaja sa svjetlosno-zvučnom signalizacijom i polubranicima na putnom prelazu "Bačevići", na željezničkoj pruzi Sarajevo-Čapljina-državna granica (Metković-HŽ).

Na prijelazu u nivou ukrštava se željeznička pruga i lokalna cesta prema istoimenom naselju Bačevići, koja pripada općini Mostar.

Učesnici u saobraćaju dužni su poštovati postavljenu cestovnu i željezničku signalizaciju na mjestu ukrštenja u nivou željezničke pruge i ceste, saopćila je Služba za odnose s javnošću Željeznica FBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik