"Banja Kulaši" ponovo u funkciji

Bez autora
Jul 28 2014

"Banja Kulaši", kod Prnjavora, poznata po ljekovitoj termomineralnoj vodi, ponovo je na raspolaganju posjetiocima, potvrdio je Srni stečajni upravnik Lazo Tomić. Tomić kaže da su trenutno u funkciji dva bazena, koja su otvorena od 9.00 do 15.00 časova. Posjetiocima je na raspolaganju i puni smještajni kapacitet od 50 soba, podsjetio je Tomić. Upotreba termomineralne vode "Banje Kulaši", čija je temperatura 27 stepeni Celzijusovih, dala je ranijih godina značajne rezultate u liječenju psorijaze i drugih kožnih bolesti, ali i bolesti bubrega i mokraćnih puteva, reumatizma i drugih oboljenja. U Evropi postoje samo tri ovakve banje, a u svijetu sedam.

"Banja Kulaši" ponovo u funkciji"Banja Kulaši", kod Prnjavora, poznata po ljekovitoj termomineralnoj vodi, ponovo je na raspolaganju posjetiocima, potvrdio je Srni stečajni upravnik Lazo Tomić.

Tomić kaže da su trenutno u funkciji dva bazena, koja su otvorena od 9.00 do 15.00 časova.

"Posjetiocima je na raspolaganju i puni smještajni kapacitet od 50 soba", podsjetio je Tomić.

Upotreba termomineralne vode "Banje Kulaši", čija je temperatura 27 stepeni Celzijusovih, dala je ranijih godina značajne rezultate u liječenju psorijaze i drugih kožnih bolesti, ali i bolesti bubrega i mokraćnih puteva, reumatizma i drugih oboljenja.

U Evropi postoje samo tri ovakve banje, a u svijetu sedam.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik