Na prodaju imovina kompanije Juko

Stečajni upravnik holding kompanije za uzgoj živine Juko (Yuko) iz Žitišta, na osnovu rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasio je prodaju nepokretne imovine tog preduzeća. Kako je objavila Agencija za privatizaciju, na prodaju je ponuđeno poljoprivredno i šumsko zemljište, parcela "Čarda" u Knićaninu, površine nešto veće od dva hektara, sa tri upisana objekta, po ceni od 2,3 miliona dinara. Drugu celinu koja je ponudena kupcima čini poslovni prostor na Novom Beogradu, u bloku 45, površine 14,8 kvadratnih metara po ceni od 2,2 miliona dinara. U oglasu se navodi da procenjena vrednost imovine nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Na prodaju imovina kompanije JukoStečajni upravnik holding kompanije za uzgoj živine Juko (Yuko) iz Žitišta, na osnovu rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasio je prodaju nepokretne imovine tog preduzeća.

Kako je objavila Agencija za privatizaciju, na prodaju je ponuđeno poljoprivredno i šumsko zemljište, parcela "Čarda" u Knićaninu, površine nešto veće od dva hektara, sa tri upisana objekta, po ceni od 2,3 miliona dinara.

Drugu celinu koja je ponudena kupcima čini poslovni prostor na Novom Beogradu, u bloku 45, površine 14,8 kvadratnih metara po ceni od 2,2 miliona dinara.

U oglasu se navodi da procenjena vrednost imovine nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Javno otvaranje ponuda održaće se 1. septembra u Agenciji za privatizaciju u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik