Mobilni potiskuje fiksni

Bez autora
Jul 30 2014

Građani Crne Gore, u drugom kvartalu ove godine, koristili su fiksni telefon manje u odnosu na isti period prošle godine. Potrošnja minuta fiksne telefonije u drugom kvartalu 2014. godine u odnosu na isti kvartal prethodne godine bilježi pad za 19,6 odsto, saopštio je Monstat. Istovremeno, kako navode statističari, građani su sve više koristili mobilni telefon. Potrošnja minuta mobilne telefonije u drugom kvartalu 2014. godine u odnosu na isti kvartal prethodne godine bilježi rast za 12,3 odsto, ističe se u saopštenju Monstata.

Mobilni potiskuje fiksniGrađani Crne Gore, u drugom kvartalu ove godine, koristili su fiksni telefon manje u odnosu na isti period prošle godine.

"Potrošnja minuta fiksne telefonije u drugom kvartalu 2014. godine u odnosu na isti kvartal prethodne godine bilježi pad za 19,6 odsto", saopštio je Monstat.

Istovremeno, kako navode statističari, građani su sve više koristili mobilni telefon.

"Potrošnja minuta mobilne telefonije u drugom kvartalu 2014. godine u odnosu na isti kvartal prethodne godine bilježi rast za 12,3 odsto", ističe se u saopštenju Monstata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik