KG: 17 lokacija traži kupce

Bez autora
Aug 06 2014

Preduzeće za izgradnju grada Kragujevca raspisalo je oglas za prodaju građevinskog zemljišta na 17 različitih lokacija. Zainteresovani kupci moći će putem javnog nadmetanja, koje će biti održano 2. septembra u prostorijama preduzeća, da daju svoju ponudu, nakon čega će specijalno formirana komisija doneti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača. Među lokacijima koje su oglašene na prodaju su, između ostalih, blok "Zelenilo'', zemljište uz ulicu Svetozara Markovića, kao i u blizini istoimene škole, ali i lokacije u Ilinoj vodi, na Deninom brdu, bloku "Sloboda", "Servisu 2", "Sunčani breg", "Stari srez" i "Ilićevo 2".

KG: 17 lokacija traži kupcePreduzeće za izgradnju grada Kragujevca raspisalo je oglas za prodaju građevinskog zemljišta na 17 različitih lokacija, objavljeno je na sajtu grada.

Zainteresovani kupci moći će putem javnog nadmetanja, koje će biti održano 2. septembra u prostorijama preduzeća, da daju svoju ponudu, nakon čega će specijalno formirana komisija doneti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Među lokacijima koje su oglašene na prodaju su, između ostalih, blok "Zelenilo'', zemljište uz ulicu Svetozara Markovića, kao i u blizini istoimene škole, ali i lokacije u Ilinoj vodi, na Deninom brdu, bloku "Sloboda", "Servisu 2", "Sunčani breg", "Stari srez" i "Ilićevo 2".

U Kragujevcu je početkom jula bilo ponuđeno ukupno 16 parcela, na različitim lokacijama. Samo su tri dobile vlasnike, pa se u gradski budžet slilo oko 360.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik