Kinezi otkrili „ajfon 6“!

Bez autora
Aug 25 2014

Kompanija „Kina telekom“ je otkrila brojne detalje o „ajfonu 6“ na azijskoj društvenoj mreži "Weibo", iako „Epl“ planira njegovo predstavljanje početkom septembra. Unutar posta nalazi se i fotografija telefona. U normalnim okolnostima najbolje je ne izazivati bes giganta kao što je „Epl“, međutim, možda „Kina telekom“ zna nešto što industrija ne zna."Epl“ tek treba da zvanično predstavi „ajfon 6“, ali to nije sprečilo kineskog partnera da objavi post na azijskoj društvenoj mreži Weibo u vezi sa novim uređajem. Unutar posta nalazi se i fotografija, kao i neke nove informacije u vezi sa „ajfonom 6“ - „Eplov“ telefon će sada sadržati nekoliko radija koji će biti kompatibilni sa bežičnim mrežama koje uključuju TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM i CDMA1X...

Kompanija „Kina telekom“ je otkrila brojne detalje o „ajfonu 6“ na azijskoj društvenoj mreži "Weibo", iako „Epl“ planira njegovo predstavljanje početkom septembra. Unutar posta nalazi se i fotografija telefona.

U normalnim okolnostima najbolje je ne izazivati bes giganta kao što je „Epl“, međutim, možda „Kina telekom“ zna nešto što industrija ne zna.
„Epl“ tek treba da zvanično predstavi „ajfon 6“, ali to nije sprečilo kineskog partnera da objavi post na azijskoj društvenoj mreži Weibo u vezi sa novim uređajem.

Unutar posta nalazi se i fotografija, kao i neke nove informacije u vezi sa „ajfonom 6“ - „Eplov“ telefon će sada sadržati nekoliko radija koji će biti kompatibilni sa bežičnim mrežama koje uključuju TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM i CDMA1X.

„Kina telekom“ je tom prilikom potvrdio da će prodavati i otključan „ajfon 6“, koji će biti kompatibilan sa brojnim operatorima u Kini.

Ukoliko je u pitanju zvanična fotografija koju će operatori koristiti za promociju telefona kada ga „Epl“ i zvanično predstavi, to znači da su ranije glasine u vezi sa zaobljenim dizajnom i bočnim dugmetom za paljenje tačne.

Takođe se očekuje da će „ajfon 6“ dolaziti u dve varijante - sa ekranom od 4.7 i 5.5 inča, a zvanično predstavljanje moglo bi da se dogodi 9. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik