Nova donacija Alpha Bank za ugrožene u poplavama

Bez autora
Sep 02 2014

Alpha Bank Srbija donirala je novi paket pomoći za građane ugrožene u prolećnim poplavama. U znak solidarnosti i dubokog saosećanja sa onima koji su izgubili gotovo sve što su imali, Alpha Banka je, posredstvom Crvenog krsta Beograd, uputila pomoć u vrednosti od milion i 710 hiljada dinara.Prema preporuci Crvenog krsta, veći deo donacije iskorišćen je za nabavku posteljine koja će biti podeljena socijalno najugroženijim građanima Obrenovca, a deo pomoći u konzerviranoj hrani namenjen je Obrenovčanima koji su i dalje smešteni u kolektivnom centru u kasarni u toj opštini.

Nova donacija Alpha Bank za ugrožene u poplavamaAlpha Bank Srbija donirala je novi paket pomoći za građane ugrožene u prolećnim poplavama. U znak solidarnosti i dubokog saosećanja sa onima koji su izgubili gotovo sve što su imali, Alpha Banka je, posredstvom Crvenog krsta Beograd, uputila pomoć u vrednosti od milion i 710 hiljada dinara.

Prema preporuci Crvenog krsta, veći deo donacije iskorišćen je za nabavku posteljine koja će biti podeljena socijalno najugroženijim građanima Obrenovca, a deo pomoći u konzerviranoj hrani namenjen je Obrenovčanima koji su i dalje smešteni u kolektivnom centru u kasarni u toj opštini.

Ovim gestom Alpha Bank Srbija još jednom se odazvala apelima za pomoć, a građanima koji još uvek ne mogu da se vrate u svoje domove, poručila da nisu zaboravljeni. Da podsetimo, Alpha Banka je još u maju stradalima u poplavama uputila donaciju od 1,1 milion dinara, a u volonterskoj akciji više od 800 njenih zaposlenih prikupilo je pomoć u vrednosti od oko 600.000 dinara.

Alpha Bank Srbija naglašava da će i u narednom periodu tražiti načine da pomogne nastradalima u poplavama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik