Unapređenje privredne saradnje Srbije i RS

Bez autora
Sep 02 2014

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom o zaključcima sastanaka održanih tokom konferencije "Zapadni Balkan" u Berlinu, koja je organizovana pod pokroviteljstvom kancelara Nemačke Angele Merkel. Na sastanku je posebno naglašen značaj infrastrukturnih projekata koje je srpska delegacija predložila u Berlinu, a koji‎ povezuju Srbiju, Republiku Srpsku (RS) i Bosnu i Hercegovinu (BiH). Vučić i Dodik su razgovarali i o unapređenju privredne saradnje u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama između Republike Srbije i Republike Srpske, a posebno u oblasti poljoprivrede i građevinskog sektora. Na sastanku je postignut dogovor o održavanju zajedničke sednice dveju vlada u što skorije vreme.

Unapređenje privredne saradnje Srbije i RSPredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom o zaključcima sastanaka održanih tokom konferencije "Zapadni Balkan" u Berlinu, koja je organizovana pod pokroviteljstvom kancelara Nemačke Angele Merkel.

Na sastanku je posebno naglašen značaj infrastrukturnih projekata koje je srpska delegacija predložila u Berlinu, a koji‎ povezuju Srbiju, Republiku Srpsku (RS) i Bosnu i Hercegovinu (BiH).

Vučić i Dodik su razgovarali i o unapređenju privredne saradnje u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama između Republike Srbije i Republike Srpske, a posebno u oblasti poljoprivrede i građevinskog sektora.

Na sastanku je postignut dogovor o održavanju zajedničke sednice dveju vlada u što skorije vreme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik