Montenegro Airlines: Povoljne karte do željene destinacije

Bez autora
Sep 04 2014

Montenegro Airlines putnicima nudi nove, povoljne, karte do željene destinacije, a ovog vikenda za Frankfurt, saopštili su iz te kompanije. Iskoristite vikende koji su pred Vama. U jedinstvenoj vikend akciji, imaćete priliku da putem internet prezentacije crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika kupite najpovoljnije avio karte do željene destinacije. Ovog vikenda Montenegro Airlines Vam nudi FRANKFURT. Ukoliko povratnu kartu za Frankfurt kupite ovog vikenda, u subotu 06. septembra 2014. ili u nedelju, 07. septembra, imate mogućnost putovanja po cijeni od 220 eura u periodu od 15. septembra do 01. oktobra 2014. godine – navodi se u saopštenju nacionalne avio kompanije.

Montenegro Airlines: Povoljne karte do željene destinacijeMontenegro Airlines putnicima nudi nove, povoljne, karte do željene destinacije, a ovog vikenda za Frankfurt, saopštili su iz te kompanije.

- Iskoristite vikende koji su pred Vama. U jedinstvenoj  vikend akciji, imaćete priliku da putem internet prezentacije crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika kupite najpovoljnije avio karte do željene destinacije. Ovog vikenda Montenegro Airlines Vam nudi FRANKFURT. Ukoliko povratnu kartu za Frankfurt kupite ovog vikenda, u subotu 06. septembra 2014. ili u nedelju, 07. septembra, imate mogućnost putovanja po cijeni od 220 eura u periodu od 15. septembra do 01. oktobra 2014. godine – navodi se u saopštenju nacionalne avio kompanije.

Karte je moguće kupiti jedino putem web sajta www.montenegroairlines.com. U cijenu su uračunate sve pripadajuće takse. Ova cijena karte primjenjuju se i za putovanja iz Frankfurta.

Svakog narednog vikenda, u ponudi će biti neka druga destinacija ka kojoj crnogorski avio-prevoznik saobraća.

Sve informacije se mogu dobiti pozivom na broj Call centra 19804, u poslovnicama Montenegro Airlinesa, kao i putem web sajta www.montenegroairlines.com, stoji u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik