BK: Osnovana kompanija "Tesla grad"

BK grupa je večeras saopštila da je kao svoju novu članicu osnovala kompaniju "Tesla grad BK d.o.o." radi što efikasnije realizacije projekta "Tesla siti" u Beogradu čija je vrednost četiri milijarde evra. Uzimajući u obzir ogromno iskustvo BK Grupe u izgradnji sličnih projekata, planirani rok izgradnje je pet godina i tim povodom predstavnici BK Grupe sastaće se 9. septembra u Skupštini grada sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predstaviti projekat, navedeno je u saopštenju. BK grupa je predložila idejno rešenje projekta "Tesla siti", koji je na osnovu tehničkog zadatka projektovala francuska kompanija Valod i Pistr. Projekat će, kako je navedeno, obezbediti novi impuls zapošljavanju mladih, uposliće desetine hiljada ljudi, kako direktno kroz gradnju, tako i indirektno kroz proizvodnju materijala i opreme.

BK: Osnovana kompanija "Tesla grad"BK grupa je večeras saopštila da je kao svoju novu članicu osnovala kompaniju "Tesla grad BK d.o.o." radi što efikasnije realizacije projekta “"Tesla siti" u Beogradu čija je vrednost četiri milijarde evra.

"Uzimajući u obzir ogromno iskustvo BK Grupe u izgradnji sličnih projekata, planirani rok izgradnje je pet godina i tim povodom predstavnici BK Grupe sastaće se 9. septembra u Skupštini grada sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i predstaviti projekat", navedeno je u saopštenju.

BK grupa je predložila idejno rešenje projekta "Tesla siti", koji je na osnovu tehničkog zadatka projektovala francuska kompanija Valod i Pistr. Projekat će, kako je navedeno, obezbediti novi impuls zapošljavanju mladih, uposliće desetine hiljada ljudi, kako direktno kroz gradnju, tako i indirektno kroz proizvodnju materijala i opreme.

Pored projekta“ "Beograd na vodi", ovo će biti još jedan strateški projekat za Srbiju sa kojim će Beograd potvrditi svoju lidersku poziciju u regionu, saopštila je BK grupa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik