51. Župska berba

Bez autora
Sep 25 2014

51. Župska berba se održava od 25. do 28. septembra 2014. godine u organizaciji Turističke organizacije opštine Aleksandrovac zajedno sa Skupštinom opštine Aleksandrovac.Župska berba kao jedna od najpoznatijih privredno-turističkih manifestacija ovog dela Srbije, svakog septembra počev od 1963. godine okuplja najbolje župske vinare i vinogradare u slavu početka berbe grožđa.

51. Župska berba51. Župska berba se održava od 25. do 28. septembra 2014. godine u organizaciji Turističke organizacije opštine Aleksandrovac zajedno sa Skupštinom opštine Aleksandrovac.

Župska berba kao jedna od najpoznatijih privredno-turističkih manifestacija ovog dela Srbije, svakog septembra počev od 1963.godine okuplja najbolje župske vinare i vinogradare u slavu početka berbe grožđa.

Svake godine stotine hiljada gostiju iz zemlje i inostranstva pohrli put Župe da uz bogat kulturno umetnički program i obilje raznovrsne hrane uživa u vinu sa čuvene fontane vina i raduje se zajedno sa gostoprimljivim domaćinima novoj berbi i mladom vinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik