Agrokor po drugi put objavio oglas za zakup ili kupnju 95 trgovina

Bez autora
Sep 16 2014

Agrokor je po drugi puta u nešto više od mjesec dana objavio oglas za zakup ili prodaju svojih 95 trgovina što je obveza koju mu je odredila Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Tako po drugi put nudi lokacije kojih se mora riješiti iz portfelja. Prvi je oglas objavljen 6. kolovoza, a drugi jučer. Stoga je pokrenuo opciju koja je također među kriterijima postavljenim od Agencije da u roku tri dana nakon što mu počne teći tzv. početni dan za mjerenje koncentracije Agrokor-Mercator, a taj datum je 8. rujna, kad je u sudski registar Slovenije upisana odluka Glavne skupštine Mercator grupe kojom se Agrokoru konačno omogućuje preuzimanje te tvrtke, odnosno puna kontrola poslovanja, opet je pozvao potencijalne (za)kupce na iskazivanje interesa.

Agrokor po drugi put objavio oglas za zakup ili kupnju 95 trgovinaAgrokor je po drugi puta u nešto više od mjesec dana objavio oglas za zakup ili prodaju svojih 95 trgovina što je obveza koju mu je odredila Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Tako po drugi put nudi lokacije kojih se mora riješiti iz portfelja.

Prvi je oglas objavljen 6. kolovoza, a drugi jučer.

Stoga je pokrenuo opciju koja je također među kriterijima postavljenim od Agencije da u roku tri dana nakon što mu počne teći tzv. početni dan za mjerenje koncentracije Agrokor-Mercator, a taj  datum je 8. rujna, kad je u sudski registar Slovenije upisana odluka Glavne skupštine Mercator grupe kojom se Agrokoru konačno omogućuje preuzimanje te tvrtke, odnosno puna kontrola poslovanja, opet je pozvao potencijalne (za)kupce na iskazivanje interesa.

Radi se, podsjetimo, o 95 prodajnih objekata različitih formata Konzuma i Mercatora ponuđenih potencijalnim (za)kupcima. Ranije se spekuliralo da bi Tommy i Inetrspar mogli biti zainteresirani, a spominjao se i interes Plodina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik