Konkurs za rekonstrukciju malih hidroelektrana

Bez autora
Sep 16 2014

Elektroprivreda Srbije raspisala je danas konkurs za isporuku i ugradnju elektromašinske opreme za rekonstrukciju osam malih hidroelektrana koje će se finansirati iz zajma Evropske banke za obnovu i razvoj. Oprema će biti potrebna za mini hidroelektrane "Raška" kod Novog Pazara, "Vrelo" kod Bajine Bašte, "Radaljska Banja" u blizini Zvornika, "Seljašnica" u blizini Prijepolja, "Kratovska reka" u brzini Priboja, "Pod gradom" u blizini Užica i hidroelektranu "Moravica" kod Ivanjice. Kako je precizirano, nabavka obuhvata i rekonstrukciju ili izmenu pomoćne opreme kao što su ustave, ventili, transformatori, dizalice, hidranti, upravljači i kontrolni sistemi. Ponuđači mogu biti iz zemlje i inostranstva, a konkursna dokumentacija se može preuzeti po uplati nepovratnog iznosa od 500 evra, odnosno 50.000 dinara za ponuđače iz Srbije, na račun Elektroprivrede Srbije.

Konkurs za rekonstrukciju malih hidroelektranaElektroprivreda Srbije raspisala je danas konkurs za isporuku i ugradnju elektromašinske opreme za rekonstrukciju osam malih hidroelektrana koje će se finansirati iz zajma Evropske banke za obnovu i razvoj.

Oprema će biti potrebna za mini hidroelektrane "Raška" kod Novog Pazara, "Vrelo" kod Bajine Bašte, "Radaljska Banja" u blizini Zvornika, "Seljašnica" u blizini Prijepolja, "Kratovska reka" u brzini Priboja, "Pod gradom" u blizini Užica i hidroelektranu "Moravica" kod Ivanjice.

Kako je precizirano, nabavka obuhvata i rekonstrukciju ili izmenu pomoćne opreme kao što su ustave, ventili, transformatori, dizalice, hidranti, upravljači i kontrolni sistemi.

Ponuđači mogu biti iz zemlje i inostranstva, a konkursna dokumentacija se može preuzeti po uplati nepovratnog iznosa od 500 evra, odnosno 50.000 dinara za ponuđače iz Srbije, na račun Elektroprivrede Srbije.

Sve ponude moraju sadržati garanciju ponude u iznosu od 200.000 evra i moraju biti dostavljene na adresu "Balkanska 13, Beograd" do 3. decembra 2014. u 12.00.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik