Brža realizacija ruskog kredita za modernizaciju železnice

Bez autora
Sep 17 2014

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predsednikom Ruske železnice Vladimirom Jakunjinom o bržoj realizaciji ruskog kredita namenjenog modernizaciji železnice u Srbiji.Mihajlović je rekla da je resorno ministarstvo od svog formiranja učinilo sve da se ubrza korišćenje tog kredita, i istakla da je interes Vlade Srbije da se infrastrukturni projekti brže realizuju.

Brža realizacija ruskog kredita za modernizaciju železnicePotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predsednikom Ruske železnice Vladimirom Jakunjinom o bržoj realizaciji ruskog kredita namenjenog modernizaciji železnice u Srbiji.

Mihajlović je rekla da je resorno ministarstvo od svog formiranja učinilo sve da se ubrza korišćenje tog kredita, i istakla da je interes Vlade Srbije da se infrastrukturni projekti brže realizuju.

Ona je naglasila da Vlada neće dozvoliti da projekti vredni više od 200 miliona evra budu stopirani, i da će se u takvim slučajevima tražiti odgovornost.

Jakunjin je iskazao zahvalnost Mihajlović na dobroj saradnji sa Ministarstvom, kao i na njenom ličnom zalaganju za to da se ruski kredit brže realizuje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik