Premijera Samsung galaxy alpha 26. septembra

Bez autora
Sep 23 2014

Telekomunikacioni operater AT&T i kompanija Samsung objavili su danas ekskluzivno lansiranje na tržište novog smartfona "samsung galaxy alpha" 26. septembra, na mreži američkog operatera.Veoma tankog dizajna, "galaxy alpha" ima metalnu školjku, ekran od 4,7 inči, kao i četvorojezgarni procesor od 2,5 gigaherca i memoriju od 32 gigabajta. AT&T planira da ponudi uređaj za 25,55 dolara mesečno u okviru prijave za pretplatu "next 18".

Premijera Samsung galaxy alpha 26. septembraTelekomunikacioni operater AT&T i kompanija Samsung objavili su danas ekskluzivno lansiranje na tržište novog smartfona "samsung galaxy alpha" 26. septembra, na mreži američkog operatera.

Veoma tankog dizajna, "galaxy alpha" ima metalnu školjku, ekran od 4,7 inči, kao i četvorojezgarni procesor od 2,5 gigaherca i memoriju od 32 gigabajta, objavljeno je na veb sajtu CercleFinance.com.

AT&T planira da ponudi uređaj za 25,55 dolara mesečno u okviru prijave za pretplatu "next 18".

Novi klijenti koji odaberu da se priključe operateru AT&T da bi koristili uređaj u okviru pretplate "next 18" dobiće 100 dolara kredita za obavljanje kupovina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik