Besplatan vez do 30 dana

Bez autora
Oct 07 2014

Porto Montenegro je ponudio je jedinstvenu priliku svim vlasnicima super jahti, zainteresovanim za dugoročni zakup veza u marini, da besplatno isprobaju kvalitet usluga elitnog nautičkog centra u Tivtu. Zainteresovanim potencijalnim klijentima ponuđeno je da se registruju i nakon toga u roku od 60 dana, imaju pravo da sa svojim brodom dođu u Tivat i besplatno isprobaju uslugu i sve tehničke kapacitete koje nudi ova marina, saopšteno je iz Porto Montenegra. Vlasnici superjahti – brodova dužih od 30 metara, koji se registruju za ovu ponudu, mogu tako dobiti besplatan vez u Porto Montenegru u trajanju do mjesec dana, a koji moraju iskoristiti najkasnije do 1. maja naredne godine. Osim kratkoročnog zakupa – do godinu dana, Porto Montenegro nudi i dugoročni zakup vezova u toj marini na period od 10 do čak 30 godina, pod posebnim uslovima i cijenama koje se ugovaraju pojedinačno sa svakim vlasnikom. Zakupcima je ponuđena i prilika da u vrijeme kada ga ne koriste za smještaj svog broda, vez preko posebnog Rental-pula, daju u podzakup, navodi se u saopštenju.

Besplatan vez do 30 danaPorto Montenegro je ponudio je jedinstvenu priliku svim vlasnicima super jahti, zainteresovanim za dugoročni zakup veza u marini, da besplatno isprobaju kvalitet usluga elitnog nautičkog centra u Tivtu.

„Zainteresovanim potencijalnim klijentima ponuđeno je da se registruju i nakon toga u roku od 60 dana, imaju pravo da sa svojim brodom dođu u Tivat i besplatno isprobaju uslugu i sve tehničke kapacitete koje nudi ova marina“, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Vlasnici superjahti – brodova dužih od 30 metara, koji se registruju za ovu ponudu, mogu tako dobiti besplatan vez u Porto Montenegru u trajanju do mjesec dana, a koji moraju iskoristiti najkasnije do 1. maja naredne godine.

„Osim kratkoročnog zakupa – do godinu dana, Porto Montenegro nudi i dugoročni zakup vezova u toj marini na period od 10 do čak 30 godina, pod posebnim uslovima i cijenama koje se ugovaraju pojedinačno sa svakim vlasnikom. Zakupcima je ponuđena i prilika da u vrijeme kada ga ne koriste za smještaj svog broda, vez preko posebnog Rental-pula, daju u podzakup“, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik