Azmont predao papire za gradnju

Bez autora
Oct 16 2014

Kompanija Azmont investments, predala je zahtjev za izdavanje urbanističko tehničkih uslova, prvog papira u proceduri dobijanja građevinske dozvole za gradnju kompleksa "Portonovi" u nekadašnjoj vojnoj bazi u Kumboru. Kako se navodi u zahtjevu, traži se izdavanje urbanističko tehničkih uslova za izgradnju svih objekata, infrastrukture, marine, i svih drugih sadržaja kompleksa "Portonovi". Projekat izgradnje turističkog kompleksa “Portonovi” u Kumboru, vrijedan pola milijarde eura, a kako je ranije saopšteno biće završen do 2017. Izgradnja projekta Portonovi počela je u avgustu prošle godine, rušenjem 75 objekata na prostoru nekadašnje kasarne “Orjenski bataljon”.

Azmont predao papire za gradnjuKompanija Azmont investments, predala je zahtjev za izdavanje urbanističko tehničkih uslova, prvog papira u proceduri dobijanja građevinske dozvole za gradnju kompleksa "Portonovi" u nekadašnjoj vojnoj bazi u Kumboru.

Kako se navodi u zahtjevu, traži se izdavanje urbanističko tehničkih uslova za izgradnju svih objekata, infrastrukture, marine, i svih drugih sadržaja kompleksa "Portonovi".

Projekat izgradnje turističkog kompleksa “Portonovi” u Kumboru, vrijedan pola milijarde eura, a kako je ranije saopšteno biće završen do 2017.

Izgradnja projekta Portonovi počela je u avgustu prošle godine, rušenjem 75 objekata na prostoru nekadašnje kasarne “Orjenski bataljon”.

Portonovi će se prostirati na površini od 24 hektara, što se može uporediti sa veličinom Starog grada u Dubrovniku.

Kumbor, tako, postaje "jedan i jedinstven", jer će biti prvo mjesto u Evropi u kojem će svoja vrata zahtjevnim gostima otvoriti jedan od najpoznatijih svjetskih hotelskih brendova "One&Only".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik