Nova "mazda 2" stiže u Evropu

Bez autora
Oct 19 2014

Nova "mazda 2" stiže u Evropu i taj gradski automobil nove generacije imaće evropsku premijeru na ekskluzivnoj prezentaciji od 3. novembra u Barseloni, uz prve probne vožnje. Taj model sa pet vrata biće, takođe, zvezda nekoliko predstojećih nacionalnih sajmova automobila tokom jeseni i zime. Automobil će biti dostupan sa četiri motora, uključujući i SKYACTIV-D 1.5, potpuno novi čist dizel motor sa niskim stepenom kompresije, koji razvija 77 kW/105 KS i najveći obrtni moment od 220 Nm, a pritom u proseku troši svega 3,4 l/100 km uz emisiju ugljen dioksida od 89 g/km.

Nova "mazda 2" stiže u EvropuNova "mazda 2" stiže u Evropu i taj gradski automobil nove generacije imaće evropsku premijeru na ekskluzivnoj prezentaciji od 3. novembra u Barseloni, uz prve probne vožnje, saopštila je ta kompanija.

Taj model sa pet vrata biće, takođe, zvezda nekoliko predstojećih nacionalnih sajmova automobila tokom jeseni i zime.

Automobil će biti dostupan sa četiri motora, uključujući i SKYACTIV-D 1.5, potpuno novi čist dizel motor sa niskim stepenom kompresije, koji razvija 77 kW/105 KS i najveći obrtni moment od 220 Nm, a pritom u proseku troši svega 3,4 l/100 km uz emisiju ugljen dioksida od 89 g/km.

Imaće novi koncept unutrašnjosti, koji je prvi put primenjen kod aktuelne "mazde 3", uključujući i "Active Driving Display" - prvi "head-up" displej u ovoj klasi.

Nova "mazda 2" će imati i program "čovek-mašina", koji je posebno prilagođen kabini vozila B-segmenta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik