Saop: Besplatan seminar - miniMAX uz Tesla tablet za 1 dinar

Bez autora
Oct 22 2014

Zašto već više od 1.000 knjigovodstvenih agencija u regionu koristi miniMAX - vodeći internet knjigovodstveni program u regionu?!Saznajte na besplatnom internet seminaru, koji će se održati u sredu, 22. oktobra 2014. godine, u 13 časova. Nema potrebe da idete bilo kuda - seminar pratite preko interneta ispred svog računara.

Saop: Besplatan seminar - miniMAX uz Tesla tablet za 1 dinarZašto već više od 1.000 knjigovodstvenih agencija u regionu koristi miniMAX - vodeći internet knjigovodstveni program u regionu?!

Saznajte na besplatnom internet seminaru, koji će se održati u sredu, 22. oktobra 2014. godine, u 13 časova.

Nema potrebe da idete bilo kuda - seminar pratite preko interneta ispred svog računara.

Prijavite se ovde na besplatni internet seminar.

Prednosti za svoj posao pogledajte na besplatnom internet seminaru

Za preduzeća
Sa bilo kog mesta izdate račun, proverite zalihe u magacinu ili otvorene stavke kupaca. U svakom trenutku znate stanje poreza, kartice dobavljača ili bilo koju drugu analizu iz knjigovodstva.

Za knjigovodstvene agencije
U jednom programu imate i prosto i dvojno knjigovodstvo, obračun zarada, PDV i sve potrebne funkcionalnosti. Knjiženje svih dokumenata i obračuna u glavnoj knjizi i poreskim evidencijama obavlja se automatski, kao i svi potrebni izveštaji.

Tvoj posao u tvom džepu - TESLA tablet za 1 dinar!

Budite uvek u toku i u svakom trenutku imajte uvid u svoje poslovanje, otvorene stavke, plaćanja, prihode i troškove. Povežite se sa svojim knjigovođom jednostavno i uvek dostupno.

Računovodstvena agencija može da vodi neograničen broj preduzeća i da bude povezana sa njima, čime se ubrzavaju knjiženja dokumenata i obrada podataka.

Iskoristi i ti priliku da kontrolu nad svojim poslovanjem imaš uvek u svojim rukama.

Uz program miniMAX koji odgovara tvom poslu kupi TESLA tablet za samo 1 dinar.

Pročitaj više o akciji ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik