Tivat: Dozvola za gradnju hotela na Luštici

Bez autora
Nov 13 2014

Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je kompaniji „Luštica Development“ urbanističko- tehničke uslove za projektovanje i gradnju hotela i 26 stambenih vila u budućem turističkom naselju Luštica bay. Hotel će se graditi na urbanističkoj parceli UP 50 u zahvatu DUP- a „Golf i Donji Radovići zapad“, imaće bruto građevinsku površinu od 48 hiljada kvadrata, prizemlje i maksimalno tri sprata imaće kapacitet 300 soba sa 600 kreveta, a biće kategorizovan sa najmanje 4 zvjezdice. Na urbanističkim parcelama 51 i 52 DUP- a „Golf i Donji Radovići zapad“ gradiće se 26 luksuznih vila, prosječne površine po 270 kvadratnih metara, a urbanističko- tehnim uslovima spratnost im je ograničena na prizemlje i dva sprata. Na tivatskom dijelu poluostrva Luštica privode se kraju radovi na izgradnji prvih deset rezidencijalnih zgrada sa 72 apartmana, koji će se vlasnicima predati naredne godine, a u toku je i izgradnja marine Luštica Bay sa 176 vezova za prihvat jahti do 35 metara dužine.

Tivat: Dozvola za gradnju hotela na LušticiMinistarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je kompaniji „Luštica Development“ urbanističko- tehničke uslove za projektovanje i gradnju hotela i 26 stambenih vila u budućem turističkom naselju Luštica bay.

Hotel će se graditi na urbanističkoj parceli UP 50 u zahvatu DUP- a „Golf i Donji Radovići zapad“, imaće bruto građevinsku površinu od 48 hiljada kvadrata, prizemlje i maksimalno tri sprata imaće kapacitet 300 soba sa 600 kreveta, a biće kategorizovan sa najmanje 4 zvjezdice.

Na urbanističkim parcelama 51 i 52 DUP- a „Golf i Donji Radovići zapad“ gradiće se 26 luksuznih vila, prosječne površine po 270 kvadratnih metara, a urbanističko- tehnim uslovima spratnost im je ograničena na prizemlje i dva sprata.

Na tivatskom dijelu poluostrva Luštica privode se kraju radovi na izgradnji prvih deset rezidencijalnih zgrada sa 72 apartmana, koji će se vlasnicima predati naredne godine, a u toku je i izgradnja marine Luštica Bay sa 176 vezova za prihvat jahti do 35 metara dužine. Za nepunih godinu dana rada završeno je oko 70 % strukture glavnog lukobrana, u dužini od nešto više od 400 metara, a počeli su i pripremni radovi za sekundarni lukobran dužine oko 210 metara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik