Spremite se za "Fejsbuk na poslu"

Bez autora
Nov 17 2014

Američka kompanija Fejsbuk tajno radi na novom sajtu "Fejsbuk na poslu" (Facebook at Work). Novi sajt bi omogućio korisnicima da imaju odvojeno privatni i profesionalni profil na toj društvenoj mreži na internetu.Novi sajt, koji u velikoj meri podseća na sadašnji Fejsbuk, bio bi konkurencija drugim profesionalnim društvenim mrežama poput LinkedIn-a i drugih sličnih sajtova Gugla i Majkrosofta.

Spremite se za "Fejsbuk na poslu"Američka kompanija Fejsbuk tajno radi na novom sajtu "Fejsbuk na poslu" (Facebook at Work), piše londonski Fajnenšel tajms.

Kako navodi list, novi sajt bi omogućio korisnicima da imaju odvojeno privatni i profesionalni profil na toj društvenoj mreži na internetu.

Novi sajt, koji u velikoj meri podseća na sadašnji Fejsbuk, bio bi konkurencija drugim profesionalnim društvenim mrežama poput LinkedIn-a i drugih sličnih sajtova Gugla i Majkrosofta.

"Novi Fejsbuk bi omogućio korisnicima da ćaskaju s kolegama i da razvijaju profesionalne odnose i saradnju", piše britanski list i dodaje da zaposleni u Fejsbuku već koriste taj sajt koji se trenutno testira u nekim preduzećima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik