Novi hotel “Lider S“ u ponudi Vrnjačke Banje

Bez autora
Nov 18 2014

Ovih dana u Vrnjačkoj Banji svečano je otvoren novosagrađeni i moderno opremljeni hotel – "Lider S". Smešten je na najekskluzivnijoj lokaciji uz centralni vrnjački park i najpozantiji velnes centar "Fons Romanus". Hotel "Lider S" je kategorisan kao hotel sa 3 zvezdice i raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, ukupnog kapaciteta 46 ležaja. Svaka smeštajna jedinica opremljena je sa CATV, mini barom, klima uređajima i wi-fi mrežom. Takođe, poseduje sopstveni parking, lift, restoran, aperitiv bar, kao i konferencijsku salu opremljenu najsavremenijim audio i video uređajima. Hotel "Lider S" je namenjen svim strukturama turista, a shodno svojoj ponudi najprikladniji je za održavanje različitih stručnih skupova, tim bilding seminara, priprema sportskih ekipa, pa imajući u vidu sveukupni nivo kvaliteta ponude verujemo da ćemo u bliskoj budućnosti, kako i sam naziv hotela kaže, biti lideri u turističkom prometu Vrnjačke Banje, izjavio je rukovodilac hotela Dejan Topalović.

Novi hotel “Lider S“ u ponudi Vrnjačke BanjeOvih dana u Vrnjačkoj Banji svečano je otvoren novosagrađeni i moderno opremljeni hotel – "Lider S". Smešten je na najekskluzivnijoj lokaciji uz centralni vrnjački park i najpozantiji velnes centar "Fons Romanus".

Hotel "Lider S" je kategorisan kao hotel sa 3 zvezdice i raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, ukupnog kapaciteta 46 ležaja. Svaka smeštajna jedinica opremljena je sa CATV, mini barom, klima uređajima i wi-fi mrežom. Takođe, poseduje sopstveni parking, lift, restoran, aperitiv bar, kao i konferencijsku salu opremljenu najsavremenijim audio i video uređajima.

Hotel "Lider S" je namenjen svim strukturama turista, a shodno svojoj ponudi najprikladniji je za održavanje različitih stručnih skupova, tim bilding seminara, priprema sportskih ekipa, pa imajući u vidu sveukupni nivo kvaliteta ponude verujemo da ćemo u bliskoj budućnosti, kako i sam naziv hotela kaže, biti lideri u turističkom prometu Vrnjačke Banje, izjavio je rukovodilac hotela Dejan Topalović.

Ovo će svakako podići kvalitet smeštaja na jedan viši nivo, ali treba napomenuti i novi luksuzni kafe koji je počeo sa radom u sklopu vile "Minjon", vrhunsko opremljen restoran "Kod Koleta", kao i pre par meseci otvorene apartmane "Biser", koji se nalaze na Crkvenom brdu u samom centru Banje, kaže direktor Turističke organizacije opštine Vrnjačka Banja i dodao da je proteklih nekoliko godina Vrnjačka Banja svoju ponudu obogatila novim manjim porodičnim vilama koje poseduju moderne spa centre, a većina i otvorene bazene, pa po ovim sadržajima Vrnjačka Banja daleko prednjači u odnosu na druge turističke centre Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik