Drugi hotel "Marriott" u Sarajevu biće otvoren u maju

Bez autora
Dec 16 2014

Svjetski poznati lanac hotela "Marriott" će u maju 2015. godine otvoriti svoj drugi hotelu Sarajevu, najavio je danas generalni menadžer sarajevskog hotela "Marriott" Kayhan Kilit. Pojasnio je da će, za razliku od već otvorenog "Marriott" hotela u Sarajevu, namijenjenog gostima koji ostaju duže, novi hotel imati drugačiji koncept. Precizirao je da će u njemu biti 132 sobe, dva luksuzna apartmana, konferencijske sale i dodatni sadržaji. Kilit je na današnjem neformalnom novinarskom druženju u Sarajevu kazao i da je planirao da hoteli ukupno zaposle između 60 i 80 stanovnika BiH. Kada je riječ o hotelu "Residence Inn by Marriott", koji je otvoren u novembru, naveo je da je zadovoljan posjećenošću.

Drugi hotel "Marriott" u Sarajevu biće otvoren u majuSvjetski poznati lanac hotela "Marriott" će u maju 2015. godine otvoriti svoj drugi hotelu Sarajevu, najavio je danas generalni menadžer sarajevskog hotela "Marriott" Kayhan Kilit.

Pojasnio je da će, za razliku od već otvorenog "Marriott" hotela u Sarajevu, namijenjenog gostima koji ostaju duže, novi hotel imati drugačiji koncept.

Precizirao je da će u njemu biti 132 sobe, dva luksuzna apartmana, konferencijske sale i dodatni sadržaji.

Kilit je na današnjem neformalnom novinarskom druženju u Sarajevu kazao i da je planirao da hoteli ukupno zaposle između 60 i 80 stanovnika BiH.

Kada je riječ o hotelu "Residence Inn by Marriott", koji je otvoren u novembru, naveo je da je zadovoljan posjećenošću.

Marriott International je vodeća hotelijerska kompanija s više od 3.800 objekata u 74 države širom svijeta i sa 18 hotelskih brendova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik