Tržni centar "Alta" obilježio četvrtu godinu postojanja

Bez autora
Dec 21 2014

Predstavnici tržnog centara "Alta" danas su u prisustvu velikog broja gostiju, svečanim ručkom, obilježili četvrtu godinu postojanja. Fariz Kulenović, direktor "Alte" napomenuo je da nakon svih problema sa kojim su se susretali u prošloj godini, tržni centar je zahvaljujući svim svojim uposlenicima ponovo osposobljen za uspješan rad. Napokon mogu reći da ćemo u narednu godinu ući jači. Početkom 2015. godine, odnosno u februaru, U "Alti" ćemo otvoriti i Fitness centar, koji će biti moderan i skroz drugačiji u odnosu na one već viđene na našim prostorima, kazao je Kulenović. U tržnom centru, povodom prestojećih praznika za sve kupce u ponudi su artikli po sniženim cijenama.

Tržni centar "Alta" obilježio četvrtu godinu postojanjaPredstavnici tržnog centara "Alta" danas su u prisustvu velikog broja gostiju, svečanim ručkom, obilježili četvrtu godinu postojanja.

Fariz Kulenović, direktor "Alte" napomenuo je da nakon svih problema sa kojim su se susretali u prošloj godini, tržni centar je zahvaljujući svim svojim uposlenicima ponovo osposobljen za uspješan rad.

- Napokon mogu reći da ćemo u narednu godinu ući jači. Početkom 2015. godine, odnosno u februaru, U "Alti" ćemo otvoriti i Fitness centar, koji će biti moderan i skroz drugačiji u odnosu na one već viđene na našim prostorima - kazao je Kulenović.

U tržnom centru, povodom prestojećih praznika za sve kupce u ponudi su artikli po sniženim cijenama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik