EY konsultantska kompanija 2014. godine u Evropi

Bez autora
Dec 21 2014

Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama revizorsko – konsultantske kompanije EY (Ernst & Young) proglašen je konsultantskom kompanijom 2014. godine u Evropi, po četvrti put u poslednjih pet godina od strane kompanije Mergermarket, nezavisne kompanije koja se bavi praćenjem poslovnih transakcija.Nagrade koje kompanija Mergermarket dodeljuje u sferi spajanja i akvizicija, predstavljaju najpoželjnija priznanja u industriji poslovnih transakcija širom Evrope. EY je ovo priznanje dobio i za 2013., 2012. i 2010. godinu.

EY konsultantska kompanija 2014. godine u EvropiSektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama revizorsko – konsultantske kompanije EY (Ernst & Young) proglašen je konsultantskom kompanijom 2014. godine u Evropi, po četvrti put u poslednjih pet godina od strane kompanije Mergermarket, nezavisne kompanije koja se bavi praćenjem poslovnih transakcija.

Nagrade koje kompanija Mergermarket dodeljuje u sferi spajanja i akvizicija, predstavljaju najpoželjnija priznanja u industriji poslovnih transakcija širom Evrope. EY je ovo priznanje dobio i za 2013., 2012. i 2010. godinu.

EY je takođe proglašen finansijskim konsultantom godine za Centralnu i Istočnu Evropu 2014. godine.

Priznanje koje je sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama kompanije EYdobio, rezultat je kvalitetnih odnosa koje je izgradio sa rukovodstvom kompanija i pružanjaprvoklasne usluge svojim klijentima, u skladu sa poslovnom strategijomkompanije EY – građenje boljeg poslovnog okruženja. U toku prethodne godine ovaj tim pružao je savetodavne usluge pri 390 poslovnih transakcija i kao takav, bio je prvoplasiran na Mergermarket-ovim listama, kako po vrednosti ugovorenih transakcija, tako i po broju ostvarenih transakcija.

„Priznanje koje je sektor za savetovanje pri poslovnim transkacijama dobio četvrti put u poslednjih pet godina, kao i proglašenje finansijskim konsultantom godine u Centralnoj i Istočnoj Evropi, od strane Mergermarket-a, predstavlja našu posvećenostpružanju usluga najvišeg kvaliteta klijentima“, rekao je Urs Indermuhle, partner u sektoru za savetovanje pri poslovnim transakcijama u Adria regionu kompanije EY.

Ova nagrada predstavlja priznanje kompaniji EY za značajno isticanje na polju skapanja poslovnih transakcija u Evropi, a takođe i fantastičnihuspeha kompanije u 2014. godini globalno.Sektor za savetovanje pri poslovnim transakcijama radio je na mnogim megatransakcijama na globalnom i regionalnom nivou.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik