BiH od SFRJ prošle godine inkasirala 5,5 miliona evra

Bez autora
Jan 21 2015

Bosna i Hercegovina je od implementacije Aneksa C Sporazuma o pitanjima sukcesije bivše SFRJ u 2014. ostvarila priliv od pet i po miliona evra, saopšteno je danas iz Vjeća ministara BiH.U saopštenju koje prenosi portal Seebiz, navedeno je da je Vjeće zadužilo ovlašćenog predstavnika BiH u Zajedničkom komitetu država sukcesora za Aneks C Sporazuma o pitanjima sukcesije da preduzme neophodne radnje na zaštiti interesa BiH u postupku stečaja nad Agencijom Beogradske banke i Jugobanke u Njujorku.

BiH od SFRJ prošle godine inkasirala 5,5 miliona evraBosna i Hercegovina je od implementacije Aneksa C Sporazuma o pitanjima sukcesije bivše SFRJ u 2014. ostvarila priliv od pet i po miliona evra, saopšteno je danas iz Vjeća ministara BiH.

U saopštenju koje prenosi portal Seebiz, navedeno je da je Vjeće zadužilo ovlašćenog predstavnika BiH u Zajedničkom komitetu država sukcesora za Aneks C Sporazuma o pitanjima sukcesije da preduzme neophodne radnje na zaštiti interesa BiH u postupku stečaja nad Agencijom Beogradske banke i Jugobanke u Njujorku.

Za zaštitu interesa BiH u rješavanju nerješenih dugova bivše SFRJ zaduženo je Ministarstvo finansija i trezora BiH, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik