Industrija aplikacija veća od Holivuda

Bez autora
Jan 25 2015

Finansijski izveštaji za 2014. godinu pokazuju da su programeri koji proizvode aplikacije za iOS uređaje zaradili ukupno 10 milijardi dolara. To je više nego što su svi filmovi holivudske produkcije zaradili u proteklih godinu dana.Od 2008. godine do sada aplikacije iz App Storea zaradile su ukupno 25 milijardi dolara, a cena aplikacija je rasla za 50 odsto na godišnjem nivou. Izveštaji kompanije Asymco pokazuju da određeni programeri mogu da zarade više od holivudskih glumaca. Ujedno, ova godina deluje još više obećavajuće, pošto su korisnici u prvoj nedelji januara potrošili ukupno pola milijarde dolara za kupovinu aplikacija.

Industrija aplikacija veća od HolivudaFinansijski izveštaji za 2014. godinu pokazuju da su programeri koji proizvode aplikacije za iOS uređaje zaradili ukupno 10 milijardi dolara. To je više nego što su svi filmovi holivudske produkcije zaradili u proteklih godinu dana.

Od 2008. godine do sada aplikacije iz App Storea zaradile su ukupno 25 milijardi dolara, a cena aplikacija je rasla za 50 odsto na godišnjem nivou.

Izveštaji kompanije Asymco pokazuju da određeni programeri mogu da zarade više od holivudskih glumaca. Ujedno, ova godina deluje još više obećavajuće, pošto su korisnici u prvoj nedelji januara potrošili ukupno pola milijarde dolara za kupovinu aplikacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik