Beograd - destinacija u usponu

Bez autora
Feb 01 2015

Prema turističkom portalu Gogobot, namenjenom za planiranje putovanja širom sveta, Beograd je upravo proglašen za jednu od destinacija u usponu – Rising Star Destination i nalazi se na sedmom mestu, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.Gogobot je portal na kom korisnici razmenjuju informacije i iskustva sa različitih destinacija, daju preporuke, prave rezervacije i planiraju putovanja. Lista najboljih destinacija se pravi na godišnjem nivou na osnovu više stotina hiljada recenzija. Kriterijumi za odabir su različiti, i variraju od hotela i restorana do posebnih turističkih programa.

Beograd sedmi na listi destinacija u usponuPrema turističkom portalu Gogobot, namenjenom za planiranje putovanja širom sveta, Beograd je upravo proglašen za jednu od destinacija u usponu – Rising Star Destination i nalazi se na sedmom mestu, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Gogobot je portal na kom korisnici razmenjuju informacije i iskustva sa različitih destinacija, daju preporuke, prave rezervacije i planiraju putovanja. Lista najboljih destinacija se pravi na godišnjem nivou na osnovu više stotina hiljada recenzija. Kriterijumi za odabir su različiti, i variraju od hotela i restorana do posebnih turističkih programa.

Prema recenzijama turista koji su boravili u Beogradu, naš grad se u najvećem procentu preporučuje zbog gastronomije, lokalne kulture, noćnog života, kao i onima koji su zaljubljenici u istoriju, umetnost,  dizajn, i avanturizam.

Recenzije o Beogradu možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik