Kragujevac: Sajam hortikulture

Bez autora
Apr 24 2015

Sajam hortikulture u Kragujevcu biće održan od 24. do 26. aprila 2015. godine na Šumadija sajmu. Sajam hortikulture u Kragujevcu okuplja izlagače iz oblasti hortikulture i srodnih delatnosti sa teritorije cele Srbije.Na jednom mestu se prezentuju roba i usluge kako za uzgoj bilja, tako i za uređenje enterijera i eksterijera za poslovne subjekte i fizička lica.

Kragujevac: Sajam hortikultureSajam hortikulture u Kragujevcu biće održan od 24. do 26. aprila 2015. godine na Šumadija sajmu.

Sajam hortikulture u Kragujevcu okuplja izlagače iz oblasti hortikulture i srodnih delatnosti sa teritorije cele Srbije. Na jednom mestu se prezentuju roba i usluge kako za uzgoj bilja, tako i za uređenje enterijera i eksterijera za poslovne subjekte i fizička lica.

Na sajmu će posetiocima biti predstavljena semenska roba, sadni materijal, dendro materijal, proizvodnja cveća, dekorativne biljke, travnati busen i malč, saksije i oprema, supstrati i treset, zalivni sistemi, parterska galanterija, mašine i alati, a predstaviće se i relevantne institucije i udruženja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik