"Regent" nominovan za "oskara"

Bez autora
Feb 18 2015

Regent Porto Montenegro nominovan je za prestižno priznanje "World Luxury Hotel Awards", koje se u turizmu percipira kao svojevrstan Oskar. Menadžment hotela saopštio je da je Regent Porto Montenegro prvi hotel u Crnoj Gori koji je nominovan za tu nagradu. Nominacija je, kako je saopšteno, Regent Porto Montenegro svrstala rame uz rame sa ostalim hotelima u okviru lanca Regent Hotels & Resorts, koji su bili nominovani ili pobjednici, poput hotela Regent na Tajlandu, Regent Phuket Cape Panwa, prošle godine. Počastvovani smo nominacijom koja je u hotelijerstvu sama po sebi privilegija. Potencijalno osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unaprijeđujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj Oskar nađe dom u Tivtu, poručuje menadžment hotela.

"Regent" nominovan za "oskara"Regent Porto Montenegro nominovan je za prestižno priznanje "World Luxury Hotel Awards", koje se u turizmu percipira kao svojevrstan Oskar.

Menadžment hotela saopštio je da je Regent Porto Montenegro prvi hotel u Crnoj Gori koji je nominovan za tu nagradu.

Nominacija je, kako je saopšteno, Regent Porto Montenegro svrstala rame uz rame sa ostalim hotelima u okviru lanca Regent Hotels & Resorts, koji su bili nominovani ili pobjednici, poput hotela Regent na Tajlandu, Regent Phuket Cape Panwa, prošle godine.

“Počastvovani smo nominacijom koja je u hotelijerstvu sama po sebi privilegija. Potencijalno osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unaprijeđujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj Oskar nađe dom u Tivtu”, poručuje menadžment hotela.

Nominacija, kao i željeno osvajanje nagrade dodatna je podrška, kako je ocijenjeno, u promociji hotela i Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije na globalnom nivou.

The World Luxury Hotel Awards je globalna organizacija koja nominuje svjetske hotele za ovu prestižnu nagradu. Nagrada se dodjeljuje u različitim kategorijama, sa ciljem unaprijeđenja postojećih i promocije izuzetnih standarda unutar segmenta luksuznog hotelijerstva.

Glasanje je moguće do sredine godine, na linku http://www.luxuryhotelawards.com/listings/regent-porto-montenegro.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik