Promocija "Air Serbia Etihad Guest" programa za lojalne putnike

Bez autora
Mar 02 2015

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, najavila je početak specijalne promotivne kampanje programa Air Serbia Etihad Guest, nagrađivanog zajedničkog programa lojalnosti za česte putnike aviokompanija Etihad Airways, Air Serbia, Air Seychelles i Etihad Regional.Specijalne promotivne aktivnosti odvijaće se kod šaltera za prijavljivanje na let na Međunarodnom aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu i u avionima Air Serbia, na svim letovima, tokom kojih će putnici moći da dobiju više informacija o ovom programu, pogodnostima koje nudi, kao i o važećoj promotivnoj ponudi.

Promocija "Air Serbia Etihad Guest" programa za lojalne putnikeAir Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, najavila je početak specijalne promotivne kampanje programa Air Serbia Etihad Guest, nagrađivanog zajedničkog programa lojalnosti za česte putnike aviokompanija Etihad Airways, Air Serbia, Air Seychelles i Etihad Regional.

Specijalne promotivne aktivnosti odvijaće se kod šaltera za prijavljivanje na let na Međunarodnom aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu i u avionima Air Serbia, na svim letovima, tokom kojih će putnici moći da dobiju više informacija o ovom programu, pogodnostima  koje nudi, kao i o važećoj promotivnoj ponudi.

Promotivne aktivnosti počinju 1. marta i traju do 15. marta 2015. godine. Putnici koji se tokom ovog perioda prijave za članstvo u programu Air Serbia Etihad Guest, imaće pravo na posebne pogodnosti, među kojima su i dodatne bonus milje na letovima Air Serbia.

Kao dodatni podsticaj, tokom promotivnog perioda, novi članovi programa Etihad Guest će, u znak dobrodošlice, dobiti dodatne bonus milje, koje će biti zabeležene na njihovom Etihad Guest računu prilikom prijavljivanja na let. Putnici u Ekonomskoj klasi dobiće 1500 bonus milja, dok će putnici u Biznis klasi dobiti 3000 bonus milja, što je višestruko veći iznos od standardnih 500 bonus milja koje se dobijaju prilikom učlanjenja u program.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, rekao je: "Jedna od ključnih oblasti na koje će se Air Serbia usredsrediti tokom 2015. godine je unapređenje svih aspekata iskustva naših gostiju. Kao podršku toj težnji, ovu promociju sprovodimo kako bismo naglasili brojne prednosti i pogodnosti koje nudi Air Serbia Etihad Guest, program lojalnosti koji dobija brojna priznanja širom sveta, i nameravamo to da postignemo tako što ćemo ga učiniti dostupnijim što većem broju naših putnika, naročito u Srbiji. Tokom trajanja promotivnih aktivnosti, u prilici smo novim članovima da ponudimo dodatne pogodnosti prilikom učlanjivanja i da im pružimo mogućnost da razmene svoje milje za putovanja ka brojnim atraktivnim destinacijama."

Tokom promotivnog perioda, članovi programa Etihad Guest moći će da razmene svoje milje za bonus letove sa Air Serbia-om. Na primer, 4550 milja može se  razmeniti za bonus kartu u jednom pravcu ka sledećim destinacijama: Rim, Prag, Solun, Beč, Budimpešta, Varna, Bukurešt, Dubrovnik, Skoplje, Sofija, Split, Banja Luka, Tivat, Podgorica, Sarajevo, Ljubljana, Zagreb.

Osim ovih promotivnih aktivnosti, Air Serbia će raditi na proširenju kruga partnera u Srbiji izvan sektora avijacije kako bi u program uključila hotele, agencije za iznajmljivanje automobila, restorane i prodavnice, čime bi pružila cenjenim članovima programa Air Serbia Etihad Guest veći izbor i značajnije pogodnosti u njihovom neposrednom okruženju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik