Promocija turizma Srbije na sajmu ITB u Berlinu

Bez autora
Mar 04 2015

Turistička organizacija Srbije predstaviće i ove godine našu zemlju na jednom od najvećih svetskih sajmova turizma ITB u Berlinu, od 04. do 08. marta 2015. godine.Pod okriljem godišnje kampanje TOS „Moja Srbija“ posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije, pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, živopisnim gradovima i kulturno–istorijskim nasleđem.

Promocija turizma Srbije na sajmu ITB u BerlinuTuristička organizacija Srbije predstaviće i ove godine našu zemlju na jednom od najvećih svetskih sajmova turizma ITB u Berlinu, od 04. do 08. marta 2015. godine.

Pod okriljem godišnje kampanje TOS „Moja Srbija“ posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije, pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, živopisnim gradovima i kulturno–istorijskim nasleđem.

Na štandu TOS, svoje ponude će predstaviti i Pokrajinski sekretarijat za Privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, turističke organizacije Vojvodine, Beograda, Novog Sada i Čačka, turističke agencije „Bon Voyage“, „Magelan Corporation DO“, „Turorama“, „Big Blu“, „Robinson Avdenture Team“, „Kon Tiki Travel“, „Wild Serbia Adventure“, hoteli „Premier Aqua“, „Zlatibor Mona“, Square Nine“, „Crowne Plaza“ i „Radisson Blu Old Mill“, kao i „Atomska banja-Gornja Trepča“.

Danas, sa početkom u 11.00 časova, TOS će održati konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena godišnja tema kampanje „Moja Srbija“ i novine u turističkoj ponudi Srbije sa akcentom na ponudu za aktivan odmor u prirodi, manifestacije i gastronomsku ponudu. Kao i prethodnih godina, TOS će učestvovati i u aktivnostima Dunavskog centra za kompetenciju.

Nemačka godinama predstavlja jedno od najvažnijih tržišta za turizam naše zemlje. U 2014., Srbiju je posetilo 59.797 turista iz Nemačke, što je uvećanje od 8 % u odnosu na 2013. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik