Air Serbia obeležava Međunarodni dan žena

Bez autora
Mar 05 2015

Air Serbia ove godine obeležava Međunarodni dan žena, slaveći sve značajniju ulogu koju žene igraju u razvoju aviokompanije, i potvrđuje svoju posvećenost osnaživanju položaja žena i njihovom profesionalnom razvoju.Od svog osnivanja u oktobru 2013. godine, Air Serbia je nastojala da ovu posvećenost najpre pokaže u sopstvenim redovima, stvaranjem okruženja jednakih mogućnosti za zapošljavanje, gde su se žene sa ponosom i punim učinkom prihvatile brojnih uloga i odgovornosti.

Air Serbia obeležava Međunarodni dan ženaAir Serbia ove godine obeležava Međunarodni dan žena, slaveći sve značajniju ulogu koju žene igraju u razvoju aviokompanije, i potvrđuje svoju posvećenost osnaživanju položaja žena i njihovom profesionalnom razvoju.

Od svog osnivanja u oktobru 2013. godine, Air Serbia je nastojala da ovu posvećenost najpre pokaže u sopstvenim redovima, stvaranjem okruženja jednakih mogućnosti za zapošljavanje, gde su se žene sa ponosom i punim učinkom prihvatile brojnih uloga i odgovornosti. Od širokih osmeha dobrodošlice i posvećenosti gostoprimstvu žena članica kabinske posade Air Serbia, koje su prvi i često najvažniji kontakt aviokompanije sa svojim putnicima, do rukovodećih pozicija, na kojima žene zauzimaju značajna mesta u svim oblastima delovanja kompanije.

U Air Serbia-i žene su zaista uspele da dopru do same srži aviokompanije, domena koji je, po mnogima, i dalje rezervisan samo za muškarce - do pilotske kabine. Po prvi put u dugoj istoriji aviokompanije, prošle godine tri žene su se priključile timu pilota Air Serbia-e i, nakon što su prošle sveobuhvatni program obuke, sada lete nebom Evrope, Bliskog istoka i Mediterana.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, rekao je: "Uz odlične vesti o značajnim dostignućima Air Serbia-e u protekloj godini, predstojeći Dan žena predstavlja odličan trenutak da odamo priznanje ženama članicama našeg pobedničkog tima za njihov doprinos i zalaganje, bez kojih ovi rezultati ne bi bili mogući. Fokusirani smo na to da imamo prave lidere, prave talente, pravih sposobnosti – u radnom okruženju koje ceni različitost i inkluzivnost. Izvan okvira naše kompanije, ovo je prilika da razmotrimo kako svi možemo da doprinesemo razvoju bolje budućnosti za žene i da našu posvećenost proširimo na čitavu zajednicu kojoj pripadamo. Ovo je dan u kome slavimo dostignuća i doprinos žena na celom svetu."

Kako bi predstojeći Dan žena učinila posebnim, Air Serbia je pokrenula specijalnu promotivnu kampanju u kojoj nudi atraktivne cene karata iz Beograda ka čak 36 destinacija u svojoj mreži u Evropi i na Bliskom istoku.

Specijalne cene važe za povratne karte u Ekonomskoj klasi iz Beograda do sledećih destinacija:

Destinacija Povratne karte od:
Podgorica, Zagreb 100 evra
Atina, Bukurešt, Budimpešta, Dubrovnik, Ljubljana, Sarajevo, Skoplje, Split 109 evra
Milano, Pula, Rim, Sofija, Solun, Tirana, Varna, Beč 119 evra
Frankfurt, Prag, Štutgart, Cirih 139 evra
Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Larnaka, Stokholm 159 evra
Amsterdam, Berlin 179 evra
London, Malta, Moskva, Pariz 189 evra
Tel Aviv 209 evra
Bejrut 249 evra
Abu Dabi 299 evra

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.

Karte po promotivnim cenama moći će da se kupe od 6. do 9. marta 2015. godine, a važiće za putovanja od 7. marta do 10. decembra 2015. godine (osim u periodima 5. - 8. aprila, 11.-13. aprila i 24. jula - 6. septembra za letove iz Beograda, kao i 27.-30. marta, 2.-6. aprila i 26. juna - 7. avgusta za putovanja do Beograda).

Periodi putovanja za sledeće gradove u Hrvatskoj:
Dubrovnik: 16. maj - 24. oktobar 2015.
Blackout period: 26. jun - 7. avgust (za letove do Beograda) i 24. jul - 06. septembar (za letove iz Beograda)
Pula 16. jun - 15. septembar 2015.
Blackout period: 26. jun - 7. avgust (za letove do Beograda) i 24. jul - 06. septembar (za letove iz Beograda)
Split: 15. maj - 23. oktobar 2015.
Blackout period: 26. jun - 7. avgust (za letove do Beograda) i 24. jul - 06. septembar (za letove iz Beograda)

Period putovanja za Maltu: 16. jun -15. septembar 2015.
Blackout period: 26. jun - 7. avgust (za letove do Beograda) i 24. jul - 06. septembar (za letove iz Beograda)

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Air Serbia poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili na internet sajtu www.airserbia.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik