Lokali najskuplji u Londonu

Bez autora
Mar 08 2015

Lokali u londonskom kvartu Vest Endu treću godinu uzastopno nalaze se na čelu liste najskupljih poslovni prostora za iznajmljivanje na svetu. Oni su sada ispred Hong Konga i njujorškog Midtauna.Iznajmljivanje po kvadratnom metru poslovnog prostora u Vest Endu, glavnom trgovačkom i zabavnom kvartu Londona koji privlači mnoge turiste, mesečno dostiže 2.344 evra. Poređenja radi, u Briselu, koji se nalazi na 39. mestu ove liste, najskuplja mesečna kirija za kancelarije po metru kvadatnom iznosi 410 evra, objavila je danas jedna od vodećih svetskih firmi za promet nekretnina "Kušman i Vejkfild".

Lokali najskuplji u LondonuLokali u londonskom kvartu Vest Endu treću godinu uzastopno nalaze se na čelu liste najskupljih poslovni prostora za iznajmljivanje na svetu.

Oni su sada ispred Hong Konga i njujorškog Midtauna.

Iznajmljivanje po kvadratnom metru poslovnog prostora u Vest Endu, glavnom trgovačkom i zabavnom kvartu Londona koji privlači mnoge turiste, mesečno dostiže 2.344 evra.

Poređenja radi, u Briselu, koji se nalazi na 39. mestu ove liste, najskuplja mesečna kirija za kancelarije po metru kvadatnom iznosi 410 evra, objavila je danas jedna od vodećih svetskih firmi za promet nekretnina "Kušman i Vejkfild".

"Zanimljivo je da je cena zakupa poslovnog prostora gotovo ista u evropskim prestonicama kao i u gradovima srednjih veličina", prokomentarisao je Kris Pitermans, predstavnik firme "Kušman i Vejkfid" za Belgiju.

"Očekujemo da će dugoročno gledano cena iznajmljivanja poslovnog prostora u centru Brisela rasti jer je prostora za novogradnju u tom delu grada malo", dodao je Pitermans.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik