Dinamičniji razvoj odnosa Srbije i Češke u oblasti energetike

Bez autora
Mar 11 2015

Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić primio je danas delegaciju Ministarstva industrije i trgovine Republike Češke, koju je predvodio zamenik ministra Vladimir Bartl. U razgovoru je konstatovan napredak u saradnji na projektima Ćirikovac, Soko i Štavalj u oblasti rudarstva. Takođe, ukazano je na to da postoji obostrana zainteresovanost za izgradnju hidroelektrana na reci Drini, i postignut dogovor o nastavku aktivnosti, kao i o dinamičnijem razvoju u oblasti energetike. Delegacija Češke boravi u Beogradu povodom 8. zasedanja Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Češke, navodi se u saopštenju Ministarstva rudarstva i energetike.

Dinamičniji razvoj odnosa Srbije i Češke u oblasti energetikeMinistar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić primio je danas delegaciju Ministarstva industrije i trgovine Republike Češke, koju je predvodio zamenik ministra Vladimir Bartl.

U razgovoru je konstatovan napredak u saradnji na projektima Ćirikovac, Soko i Štavalj u oblasti rudarstva.

Takođe, ukazano je na to da postoji obostrana zainteresovanost za izgradnju hidroelektrana na reci Drini, i postignut dogovor o nastavku aktivnosti, kao i o dinamičnijem razvoju u oblasti energetike.

Delegacija Češke boravi u Beogradu povodom 8. zasedanja Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Češke, navodi se u saopštenju Ministarstva rudarstva i energetike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik