Podgorice - Rima četiri leta sedmično

Bez autora
Mar 16 2015

Italijanska avio kompanija Alitalia će od ljetnjeg reda letjenja, koji stupa na snagu 29. marta, saobraćaj između Podgorice i Rima povećati sa tri na četiri leta sedmično. U code share saradnji sa Montenegro Airlines-om, letovi između glavnih gradova Crne Gore i Italije, obavljaće se svakodnevno. Letovi iz Podgorice i obratno su prilagođeni bez velikog čekanja letovima Alitalie ka destinacijama u Italiji, Evropi i svijetu. Alitalia je od 1. januara partner Etihada, što omogućava dodatno najbolje konekcije do svih gradova i povoljne cijene avio karata, navedeno je u saopštenju generalnog prodajnog zastupnika, kompanije Oki Air Montenegro.

Podgorice - Rima četiri leta sedmičnoItalijanska avio kompanija Alitalia će od ljetnjeg reda letjenja, koji stupa na snagu 29. marta, saobraćaj između Podgorice i Rima povećati sa tri na četiri leta sedmično.

U code share saradnji sa Montenegro Airlines-om, letovi između glavnih gradova Crne Gore i Italije, obavljaće se svakodnevno.

"Letovi iz Podgorice i obratno su prilagođeni bez velikog čekanja letovima Alitalie ka destinacijama u Italiji, Evropi i svijetu. Alitalia je od 1. januara partner Etihada, što omogućava dodatno najbolje konekcije do svih gradova i povoljne cijene avio karata", navedeno je u saopštenju generalnog prodajnog zastupnika, kompanije Oki Air Montenegro.

Od danas do 31. marta, kako se dodaje, u ponudi su akcijske cijene za letove do Rima i dalje do mnogih gradova kako u Italiji, tako i ka mnogim destinacijama.

Period putovanja za kupljene karte po ovim promotivnim tarifama važi do 30. juna ove godine.

Sve karte se mogu kupiti kod generalnog prodajnog zastupnika, kompanije Oki Air Montenegro, kao i kod svih IATA agencija u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik