Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhone

Bez autora
Mar 31 2015

Iz Applea su došli na ideju da otkupe Android telefone od korisnika i u zamenu im daju poklon karticu koju mogu da zamene za iPhone ili iPad uređaj. Kompanija je i ranije imala sličnu akciju ali u okviru sopstvenih proizvoda, međutim, sada su je proširili i na telefone i kompjutere drugih proizvođača.Ova akcija će biti dostupna korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i u nekim delovima Evrope i Amerike. Kupci će moći da odnesu svoj telefon ili kompjuter u neku Apple prodavnicu gde će odmah proceniti njihovu vrednost na osnovu koje će i dobiti poklon karticu sa kojom odmah mogu da kupe neki od Apple uređaja.

Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhoneIz Applea su došli na ideju da otkupe Android telefone od korisnika i u zamenu im daju poklon karticu koju mogu da zamene za iPhone ili iPad uređaj.

Kompanija je i ranije imala sličnu akciju ali u okviru sopstvenih proizvoda, međutim, sada su je proširili i na telefone i kompjutere drugih proizvođača.

Ova akcija će biti dostupna korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i u nekim delovima Evrope i Amerike.

Kupci će moći da odnesu svoj telefon ili kompjuter u neku Apple prodavnicu gde će odmah proceniti njihovu vrednost na osnovu koje će i dobiti poklon karticu sa kojom odmah mogu da kupe neki od Apple uređaja.

Program “reciklaže” će imati i neka pravila.

Telefon koji neko želi da proda treba da bude u dobrom stanju, a osoba koja ga prodaje mora da bude starija od 18 godina.

Pre nego što krenu u prodavnicu, kupci mogu da provere da li njihovi uređaji ispunjavaju tražene uslove tako što će posetiti Appleov sajt.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik