Tegeltija: Prihvatljivi projekti direktnih ulaganja

Bez autora
Apr 07 2015

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija istakao je danas u Banjaluci da su za Ministarstvo finansija prihvatljivi projekti direktnih ulaganja u realni sektor i proizvodnju u Srpskoj. Tegeltija je razgovarao sa delegacijom Svjetske banke koju je predvodila specijalista za socijalnu zaštitu u sjedištu Svjetske banke Mirej Ovadija o mogućnostima provođenja projekta "Program podrške zapošljavanju u BiH", čiji je cilj povećanje broja zaposlenih u Srpskoj i BiH.Ministar finansija Srpske naglasio je da će Vlada Republike Srpske u nastavku pregovora o navedenom programu insistirati na direktnim ulaganjima u realni sektor i proizvodnju, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Republike Srpske...

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija istakao je danas u Banjaluci da su za Ministarstvo finansija prihvatljivi projekti direktnih ulaganja u realni sektor i proizvodnju u Srpskoj.

Tegeltija je razgovarao sa delegacijom Svjetske banke koju je predvodila specijalista za socijalnu zaštitu u sjedištu Svjetske banke Mirej Ovadija o mogućnostima provođenja projekta "Program podrške zapošljavanju u BiH", čiji je cilj povećanje broja zaposlenih u Srpskoj i BiH.

Ministar finansija Srpske naglasio je da će Vlada Republike Srpske u nastavku pregovora o navedenom programu insistirati na direktnim ulaganjima u realni sektor i proizvodnju, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Republike Srpske.

Predstavnici Svjetske banke prezentovali su okvirni prijedlog navedenog programa u kome je sadržana analiza tržišta rada u BiH sa prijedlozima mjera i reformi za njegovo unapređenje, kao i povećanja opšte zaposlenosti, sa fokusom na unapređenje rada republičkih zavoda za zapošljavanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik