Švajcarski proizvođač nožića lansira pametni sat

Bez autora
Apr 13 2015

Industrijska grupacija „Viktorinoks“ planira da do početka sledeće godine predstavi pametni časovnik, koji se može povezati na razne sisteme, otkrio je izvršni direktor kompanije Karl Elsener.Potvrđujući informacije lokalne štampe, izvršni direktor švajcarske industrijske grupacije „Viktorinoks“ (Victorinox) Karl Elsener rekao je u telefonskoj izjavi Rojtersu da je reč o konceptu koji je približan pametnom časovniku.

Švajcarski proizvođač nožića lansira pametni satIndustrijska grupacija „Viktorinoks“ planira da do početka sledeće godine predstavi pametni časovnik, koji se može povezati na razne sisteme, otkrio je izvršni direktor kompanije Karl Elsener.

Potvrđujući informacije lokalne štampe, izvršni direktor švajcarske industrijske grupacije „Viktorinoks“ (Victorinox) Karl Elsener rekao je u telefonskoj izjavi Rojtersu da je reč o konceptu koji je približan pametnom časovniku, prenosi Tanjug.

Elsener, čiji je pradeda osnovao „Viktorinoks“ 1884. godine, naveo je za list Argauer cajtung da će njegova kompanija predstaviti pametni sat krajem ove godine ili najkasnije početkom 2016. godine.

„Tražimo mogućnost da proširimo funkcije naših satova, s tom razlikom da časovnik treba da ima dug vek trajanja u odnosu na mobilni telefon ili računar“, objasnio je prvi čovek „Viktorinoksa“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik