Don Don preuzeo Pekarnu Grosuplje

Bez autora
Apr 16 2015

Danas bi trebao biti potpisan kupoprodajni ugovor kojim slovensko-srpski Don Don preuzima Pekarne Grosuplje. Pekarna Grosuplje prva je od kćerinskih tvrtki Mercatora koja je potražila novog kupca. Traženje kupca počelo je još prošle jeseni. Za preuzimanje Don Dona kandidirale su se tri kompanije, među ostalima i Čakovečki mlinovi. Rasplet prodaje Pekarne Grosuplje vrlo je važan u kontekstu prodaje većinskog udjela u Žitu. Naime, o preuzimanju pekare u vlasništvu Mercatora ovisi i visina ponude za Žito. Pekarna Grosuplje važna je u kontekstu moguće konsolidacije pekarskog biznisa u cijeloj regiji.

Don Don preuzeo Pekarnu GrosupljeDanas bi trebao biti potpisan kupoprodajni ugovor kojim slovensko-srpski Don Don preuzima Pekarne Grosuplje, neslužbeno doznaje Delo.

Pekarna Grosuplje prva je od kćerinskih tvrtki Mercatora koja je potražila novog kupca. Traženje kupca počelo je još prošle jeseni. Za preuzimanje Don Dona kandidirale su se tri kompanije, među ostalima i Čakovečki mlinovi.

Rasplet prodaje Pekarne Grosuplje vrlo je važan u kontekstu prodaje većinskog udjela u Žitu. Naime, o preuzimanju pekare u vlasništvu Mercatora ovisi i visina ponude za Žito.

Pekarna Grosuplje važna je u kontekstu moguće konsolidacije pekarskog biznisa u cijeloj regiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik