"Lidl" zainteresovan za otvaranje supermarketa u Pirotu

Bez autora
Apr 16 2015

Jedna od najvećih svetskih kompanije iz oblasti trgovine "Lidl" zainteresovana je za izgradnju supermarketa u Pirotu na 2.500 metara kvadratnih. Predsednik Skupštine opštine Pirot Milan Popović i predstavnici ove kompanije obišli su potencijalne lokacije na kojima bi mogla da se realizuje ova milionska investicija.Još ništa nije izvesno, ali se nadam da će uskoro doći do realizacije ove investicije koja bi značila posao za znatan broj mladih nezaposlenih ljudi. Obišli smo nekoliko potencijalnih lokacija koje bi mogle da se iskoriste za ove namene, rekao je Popović.

"Lidl" zainteresovan za otvaranje supermarketa u PirotuJedna od najvećih svetskih kompanije iz oblasti trgovine "Lidl" zainteresovana je za izgradnju supermarketa u Pirotu na 2.500 metara kvadratnih.

Predsednik Skupštine opštine Pirot Milan Popović i predstavnici ove kompanije obišli su potencijalne lokacije na kojima bi mogla da se realizuje ova milionska investicija, javlja Tanjug.

"Još ništa nije izvesno, ali se nadam da će uskoro doći do realizacije ove investicije koja bi značila posao za znatan broj mladih nezaposlenih ljudi. Obišli smo nekoliko potencijalnih lokacija koje bi mogle da se iskoriste za ove namene", rekao je Tanjugu Popović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik