Kofola želi i preostalih 6% Radenske

Bez autora
Apr 19 2015

Češka Kofola objavila je ponudu za preuzimanje preostalih 6 posto dionica Radenske. Nude iste uvjete kao i prilikom pruzimanje udjela od Deželne banke Slovenije i Pivovarne Laško - 13,59 eura po dionici. Ponuda vrijedi od 20. travnja do 9. svibnja, a prag uspješnosti nije određen. Podsjetimo, prije mjesec dana Radenska je postala dio češke Kofole, koja je Pivovarni Laško platila kupoprodajnu cijenu od 51,8 milijuna eura. Česi su odlučili preuzeti Radensku kako bi popunili svoj portfelj mineralnom vodom - budući da proizvode sokove i ostala bezalkoholna pića i prirodne vode, a nedostaje im mineralna voda.

Kofola želi i preostalih 6% RadenskeČeška Kofola objavila je ponudu za preuzimanje preostalih 6 posto dionica Radenske.

Nude iste uvjete kao i prilikom pruzimanje udjela od Deželne banke Slovenije i Pivovarne Laško - 13,59 eura po dionici. Ponuda vrijedi od 20. travnja do 9. svibnja, a prag uspješnosti nije određen.

Podsjetimo, prije mjesec dana Radenska je postala dio češke Kofole, koja je Pivovarni Laško platila kupoprodajnu cijenu od 51,8 milijuna eura.

Česi su odlučili preuzeti Radensku kako bi popunili svoj portfelj mineralnom vodom - budući da proizvode sokove i ostala bezalkoholna pića i prirodne vode, a nedostaje im mineralna voda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik